Škodovka odštartovala výpredaj

None

Importér značky Škoda na Slovensku spustil najvyššie cenové zvýhodnenie v histórii akciových ponúk. Tohtoročná letná akčná ponuka sa vzťahuje na viacero modelov a zaujímavý je aj lízing automobilov cez ESKA Finance..
Na vybrané modely so spaľovacím motorom platí zvýhodnenie až do 4 250 eur a k tomu bonus na nákup príslušenstva až do výšky tisíc eur. Na výber majú zákazníci z bohatej palety modelov a akčné ceny je možné využiť tak pri nových objednávkach do výroby, ako aj pri skladových vozidlách. Akcia je obmedzená počtom vozidiel aj termínom trvania do konca septembra.
Vďaka financovaniu vozidiel od ESKA Finance je navyše získanie nového vozidla pre živnostníkov, mikro a malé firmy teraz ešte jednoduchšie. ESKA Finance poskytuje lízing osobných vozidiel ale aj lízing úžitkových vozidiel, lízing nákladných vozidiel alebo lízing stavebných strojov.


Záruka aj servis zdarma
Akčná ponuka dostala najvyššie cenové zvýhodnenia v histórii Škoda Auto Slovensko. Ceny platia pre firemných aj súkromných zákazníkov. Výhody možno čerpať už pri odbere jedného vozidla ročne, čo ocenia najmä súkromné osoby či živnostníci. Výhody veľkoodberateľov teraz môžu firmy využiť už pri odbere 2 vozidiel ročne. Všetci zákazníci môžu využiť päťročnú záruku zadarmo na všetky modely a päť rokov servisu zadarmo na vybrané modely.
Vedúci predaja v Škoda Auto Slovensko Jan Procházka vyzdvihuje, že zákazníci nemusia čakať mesiace na dodanie svojho nového vozidla, čo je v dnešnom uponáhľanom svete nespornou výhodou. Rovnako rýchlo je získanie financovania nových vozidiel od ESKA Finance. Žiadosť je dokonca možné vyplniť online, aj zo smartfónu.


Len kým sú a do konca septembra
Importér ohraničil akciu do vypredania zásob resp. max. do konca septembra. Model Fabia je možné získať s bonusom až 1 600 eur, Scala, Kamiq so zľavou až do 2 300 eur, Karoq až 2 650 eur, Octaviu 4. generácie (po facelifte) so zvýhodnením až 3 150 eur, nový Superb a Kodiaq až 3 200 eur či Octaviu 4. generácie s bonusom až 4 250 eur. Okrem toho ponúka Škoda Auto Slovensko bonus na nákup príslušenstva až do výšky 1 000 eur. Financovanie áut jednoducho vybavíte cez ESKA Finance.

Ďalšie novinky

Grosse commande de camions électriques par Volvo Trucks

Volvo Trucks dodá 300 elektrických kamiónov pre DSV, čím podporí ekologickú logistiku a rozšíri flotilu zelených vozidiel v Európe.

Tatra predstavila novú generáciu Phoenixu

Tatra Trucks predstavila novú generáciu modelu Tatra Phoenix, určenú pre civilný trh aj záchranné zložky. Nový Phoenix sa vyznačuje osvedčeným podvozkom a modernou kabínou od DAF. ESKA Finance...

Úsporná Scania Super 560 R V dobe prechodu na alternatívne palivá sú pre komerčnú dopravu dieselové nákladné vozidlá stále kľúčové. Výrobcovia robia maximum, aby znížili ich dopady na životné prostredie a zároveň pomohli dopravcom šetriť náklady.  Príklad
Nákladné vozidlá
Úsporná Scania Super 560 R

Úsporná Scania Super 560 R

Discover the Scania Super 560 R, a high-performance diesel truck offering up to 8% fuel savings, advanced technology, and enhanced efficiency. Ideal for challenging conditions and long distances.

None
ĽAHKÉ ÚŽITKOVÉ VOZIDLO
Na trh prichádza nový Renault Master

Na trh prichádza nový Renault Master

Renault Master sa po 14 rokoch vracia s novou štvrtou generáciou, ktorá sa vyznačuje moderným vzhľadom, pokročilou technológiou a optimalizovanou aerodynamikou. S viac ako 3 miliónmi predaných...

Prihlásiť sa k odberu noviniek
Posielame len užitočné informácie o témach, ktoré vás zaujímajú.